Lvi Putkiva Oy yrityksenä sekä yrittäjän tarina

0 v
Lvi Putkiva Oy ikä
0
Vuotta työkokemusta
0
Metriä asennettua putkea
0
€ yhteensä liikevaihtoa

Lvi Putkiva Oy lyhyesti

Lvi Putkiva Oy on yhden miehen yritys Orimattilasta (apuvoimaa käytän välillä) joka tekee Lvi asennukset, putkiremontit ja kaivuutyöt edullisesti. Toiminta perustuu hyvin tehtyyn työhön ja tyytyväisiin asiakkaisiin=puskaradio. Puskaradio on paras ja edullisin mainoskanava, Lvi putkivalla on tarkoitus pitää kulut kurissa jotta remontitkin olisivat järki hintaisia!

 

Kuinka minusta tuli putkimies?

Vuonna 2006 istuttiin viikonloppuna perheen kesken ruokapöydässä kun isän puhelin soi, sieltä soitti isännöitsijä viemärin avauskeikalle. Ei muutakun kumpparit jalkaan ja lähdin isän mukaan apumieheksi. Se oli kerrostalon kellari kerros jossa oli runko viemäri tukkeutunut ja 30cm vettä, sontaa ja paperia lattialla. Kyllähän minä hetken 11 vuotiaana natiaisena ajattelin että putkimiestä minusta ei ainakaan tule mutta kun viemäri saatiin auki niin oli se vaan tosi äijjä olo, nakkasin paskasen rassin olalle ja lähettiin kotiin. Joku polte työhön jäi ja olin isän putkifirmassa kesätöissä useamman kesän, kävin ammattikoulun ja muutin Lahteen. 5 vuotta vieraan palveluksessa alkoi kuitenkin riittämään kun yrittämiseenkin tuli jo polte nuorena kun isän firmassa oli kesätöissä. Sain palkkatyössä paljon kokemusta lvi alaan, on tehty liiketilan muutostöitä, lvi huoltoa, omakotitalon putkiremontteja, uudisomakotitaloja, koulujen ja kerrostalojen putkitöitä, kerros ja rivitalojen putkiremontteja, lämmönlähteen asennuksia. Osaaminen alkoi olla jo niin laaja että perus tekeminen vähän kyllästytti ja tuntui että asiat voitaisiin tehdä paremmin, nopeammin ja kustannustehokkaammin. Eipä siinä sitten muuta kun uhmakkaasti itseensä uskoen yrittämistä kohden.

Firma pystyyn!

Lvi Putkiva Oy on vuonna 2017 perustettu yritys. 

Lvi Putkiva on yhdenmiehen yritys joka on perustettu koska Markus Kivelä Lvi Putkivan yrittäjä koki palkkatyössä asentajana ollessaan että asiat voidaan tehdä paremmin, tehokkaammin sekä asiakasystävällisemmin. 

” Yritystä täytyy kehittää sekä täytyy olla koko ajan ajanhermolla, työkalujen on oltava toimivia ja nykyaikaisia parasta laatua, kaikilla lisälaitteilla jotta putkiremontti saadaan tehtyä nopeasti ja saadaan kiitettävä lopputulos. Lupauksista pidetään ja aikatauluista pidetään kiinni ja tehdään ahkerasti töitä että putkiremontti on sovittuna päivänä valmis. Työ tehdään niin hyvin kuin sen pystyy tehdä ja parhailla materiaaleilla,vaikka olisi kiire niin ei hutiloida. Asiakkaille  olen oma itseni, rehellinen ja avoin.” Näillä ajatuksilla yritys on ponnistanut markkinoille mahtavalla maineella. 

Yrittäjä urani lähti liikkeelle 2 kuukauden mittaisella yrittäjä kurssilla, kurssilla sain paljon yleisoppia yrittämisestä sekä apua markkinointiin, myymiseen ja tuotteistamiseen. Kurssilla päätinkin että yritykseni tulee tekemään melkein kaikkia lvi alan töitä, mutta kärkituotteena on kuitenkin putkiremontit jotka myydään kokonaisuutena. Tällöin asiakas voi tilata putkiremontin eikä hänen tarvitse huolehtia suojauksista, tarvikkeiden hankinnoista, työkaluista ym. Asiakas voi olla putkiremontin aikana kotona,töissä tai harrastuksissaan. Kartoituskäynnillä suunnitellaan putkireitit ja menetelmät sekä työvaiheet jonka jälkeen asiakkaan ei tarvitse olla läsnä mikäli ei halua tai pysty.

Kuukausi oli jäljellä yrittäjä kurssia ja iski paniikki että mistä nyt niitä työmaita saisi. Firmaakaan ei vielä ollut eikä logoja eikä mitään, kuitenkin hommia pitäisi saada kalenteriin. Ehkäpä elämäni ensimmäisiä selffieitä oli kun työauton eteen menin ja näppäsin kuvan ja pistin facebookkiin Lahti ryhmään. Turhia siinä miettimään puoliks savolainen/pohjanmaalaisena ukkelina kirjottelin suoraan mutta leppoisasti kuka olen ja on neljä lasta olen yrittäjä kurssilla ja kauan tehny putkitöitä ja että putkiremontteja ja muita putkihommia voisin ottaa kalenteriin kun firma kohta pystyssä. Päivityshän keräsi aivan valtavan suosion ja sieltä sain noin 5 hommaa muutaman isomman ja loput pienempiä. Kyllähän siinä intopiukeana tuli alihintaan tarjottua varmuuden vuoksi kohteita jotta vaan tekemisen ilosta saa tehdä ja mikäs siinä, ei se raha yrittämisessä ole mikään juttu vaan se että tekijä ja asiakas molemmat on hymyssä suin remontin ajan ja sen jälkeen!!

 

Putkiremontti noppeesti ja hyvin!

Putkivan putkiremontissa tehdään itse timanttiporaukset,palokatkot sekä kotelot putkitöiden lisäksi. Ajatuksena on ollut alusta asti että käyttövesi putkiremontti tehdään 2 päivässä, siinä ei ole aikaa jäädä odottelemaan timanttiporaus ukkelia eikä palokatkomiestä tai rakennusmiestä. Lattiasuojana käytetään itsestään liimautuvaa pehmustettua rullassa olevaa kangasta joka on nopea levittää ja liittimiä ja putkea pidetään autossa sen verran ettei tukussa tarvitsisi käydä remontin aikana. Tietysti pitää asentajan myös olla hyvässä kunnossa ja ammattilainen, näillä eväillä pystytään priimaan jälkeen nopeasti.

Repertuaari senkun laajenee

Kaivinkoneet tuli hankittua kun tuli paljon tarjouspyyntöjä liittyen putkiasennuksiin joissa kaivinkonetyön osuus olisi ollu 90% ja putkityön osuus 10%, täytyisi olla tosi luotettava konekuski tiedossa jotta uskaltaa ottaa täyteen kalenteriin tuollaisen homman joka saattaisi konekuskin myöhästymisestä sekoittaa koko pakan ja sitten olisi vaarassa omatkin lupaukset lipsua. Tuli sitten kuitenkin kokonaisurakoita joissa oli myös siivu kaivinkone hommaa ja tuli itse vuokrakoneilla kaivettua kun ei kesäaikaan hyvää kuskia tahtonut saada viikon parin varoitusajalla. Mikäpäs siinä kun koneen puikkoihin kun maalaiskylän poika joka ikänsä sillon tällön kaivellut ja omat ja kaverin pihat sipaistu koneella ja onhan se nyt mukavaa aina kun pakokaasu haisee ja koneet pörisee! Siinä sitä sitten on ajauduttu kaivinkone hommaan kun tahtoo olla raakasti tarjolla salaojaremontteja ja jätevesiremontteja, johtuu osittain myös siitä että vanhanliiton konekuskilla on niin iso kone ettei semmoisella tuommoinen salaojaremontti ahtaissa paikoissa onnistu purkamatta kaikenmaailman istutuksia. Pikkuhiljaa herätty sisäilmaongelmien kautta tähän salaojaremontti hommaan, ei vielä 10 vuotta takaperin ollutkaan niin paljon tarvetta pikku kaivureille.

Putkiremontti,putkiremontti,putkiremontti ja remontin remontti, miksi?

Putkiremonteille on paljon ja pitkään vielä tarvetta, putkiremontti on tuotteistettavissa ja omissa käsissä joten siitä ottaa mielellään palautteen vastaan. Putkiremontin jälkeen asiakas on AINA erittäin tyytyväinen ja se ruokkii tätä hommaa ja auttaa jaksamaan. Pää asiassa teemme siis omakotitalon putkiremontteja, ne ovat nopeita, mutta mielenkiintoisia ja erilaisia jokainen kohde. Jokainen omakotialo on erilainen jolloin putkien reitti on eri, läpiviennit on erilaiset ja aina täytyy suunnitella kohde mahdollisimman järkevästi. Jämptillä ammattitaidolla päästään kuitenkin aina timanttiseen lopputulokseen ja se vaan lisää ammattiylpeyttä. Vuositasolla teen omakotitalon tai kesämökin putkiremontteja useita niin ettei niissä mene kuin päivä ja asiakas on aina aivan ihmeissään kuinka se näin nopeasti tapahtui ja oliko uusi ennätys, no hankala sanoa mikä se todellinen putkiremontin nopeus ennätys on kun ei oo kahta samanlaista taloa. Putkiremontti tai salaojaremontti molemmissa ollaan hyvällä asialla, vältetään veden ja kosteuden pääsy väärään paikkaan. Päivääkään en ole yrittäjä uraani katunut!!

“Lvi Putkiva oy on erikoistunut putkiremontteihin. Kokeneena ammattilaisena suunnittelen uudelle putkistolle parhaan reittivaihtoehdon asiakkaan edun mukaisesti. Hyvin suunniteltu on kuin puoliksi tehty. Olemme nopea, luotettava ja asiakaspalveleva yritys.”

Markus Kivelä
LVI-asentaja, Yrittäjä

Putkiremontti Lahti, Putkimies Lahti, Putkiremontti Orimattila, Putkimies Orimattila, Paljonko putkiremontti maksaa. Omakotitalon putkiremontti Lahti, Omakotitalon putkiremontti Orimattila, Omakotitalon putkiremontti Hollola, Putkimies Hollola, Putkimies Mäntsälä, Putkiremontti Mäntsälä, Putkimies Kärkölä, Putkiremontti Kärkölä, Putkiremontti Järvelä, Putkiremontin hinta. Häme, Putkiremontti Päijät-Häme. Omakotitalon putkiremontti Päijät-Häme, Putkiremontti Päijät-Hämeessä, Putkiremontti Lahdessa. Lämminvesivaraajan vaihto Lahti, Putkiremontti, Käyttövesiremontti Lahti, Patteriputkiremontti Lahti, Kaivinkonetyö Lahti, Kaivuutyö Lahti, Lvi Putkiva, Putki vuotaa, Milloin putket kannattaa uusia, Mistä hyvä putkimies, Putkiremontti Järvenpää, Putkiremontti Vantaa, Putkiremontti Helsinki, Putkiremontti Heinola, Putkiremontti Hämeenkoski, Putkiremontti Myrskylä, Salaojaremontti Hollola, Putkimies Hollola, Lahden putkimies, Putkimies lahdesta. Vesijohtoliike, Putkiliike, putkiremontti lahti, putkiremontti Asikkala, Putkiremontti Riihimäki, Putkiremontti Vierumäki, Mallusjoki, Sälinkää, Hyvinkää, Askola, Kouvola, putkiremontti, putkiremppa, uudet putket komposiitilla, uudet putket pinnassa, salaojat vanhaan taloon, salaojitus, ojan kaivuu, pihan muokkaus.Asikkala, Hartola, Hollola, Heinola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki, Sysmä,Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä,omakotitalon putkiremontti putkiremontti omakotitalon putkiremontti putkiremontti Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti, Päijät-Häme, Uusimaa, Etelä-Savo, Kymenlaakso, omakotitalon putkiremontti putkiremontti omakotitalon putkiremontti putkiremontti, salaojaremontti, salaojaremontti, salaojat vanhaan taloon. pienpuhdistamo